Lindesnes Mikromarc websøk

   
La meg synge deg stille sanger
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
 • La meg synge deg stille sanger
Språk
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Eier
 • Lindesnes folkebibliotek
År
 • 2008
Noter
 • Veronika er en ung forfatter som er på jakt etter ensomhet og stillhet for å skrive- og for å komme over en stor sorg. Hun bosetter seg i et avsidesliggende hus i en liten by i Sverige, ved siden av en gammel kvinne som heter Astrid og som blir kalt for heksen. Hun lever stort sett bak husets beskyttende vegger, og ingen vet at hun ruger på en stor familietragedie. Våren kommer, og de to kvinnene utvikler et uventet og uvanlig vennskap som skal forandre begges liv for alltid. Dette er en stille bok som passer for alle som er glad i bøkene til Anna Gavalda. Har bibliografi
ISBN
 • 978-82-419-0394-6
Tilgjengelige
 • 1/1
Venteliste
 • 0 (0)
*000   nam     1
*00127159
*007 
*008           a   0  10nob 2
*015 $a0220025$bBIBBI
*019 $bl$dR
*020 $a978-82-419-0394-6$bib.$cNkr 349.00
*041 $heng
*100 0$aOlsson, Linda$d1948-$jsv.-newzeal.
*24010$aLet me sing you gentle songs
*24510$aLa meg synge deg stille sanger$cLinda Olsson ; oversatt av Bente Klinge
*260 $aBergen$bVigmostad & Bjørke$ccop. 2008
*300 $a269 s.
*505 $aHar bibliografi
*520 $aVeronika er en ung forfatter som er på jakt etter ensomhet og stillhet for å skrive- og for å komme over en stor sorg. Hun bosetter seg i et avsidesliggende hus i en liten by i Sverige, ved siden av en gammel kvinne som heter Astrid og som blir kalt for heksen. Hun lever stort sett bak husets beskyttende vegger, og ingen vet at hun ruger på en stor familietragedie. Våren kommer, og de to kvinnene utvikler et uventet og uvanlig vennskap som skal forandre begges liv for alltid. Dette er en stille bok som passer for alle som er glad i bøkene til Anna Gavalda.
*574 $aOriginaltittel: Let me sing you gentle songs
*850 $aLindesnes folkebibliotek
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

En mørk og kald vinterkveld kommer Veronika, en ung forfatter, til et avsidesliggende hus i en liten by i Sverige. Hun er på jakt etter ensomheten og stillheten for å skrive ferdig en bok og for å komme over en stor sorg. Hennes ankomst registreres i stillhet fra nabohuset over veien. Der bor Astrid, en gammel kvinne som på folkemunne kalles Heksen. Astrid lever stort sett bak husets beskyttende vegger. Ingen vet at hun ruger på mørke familiehemmeligheter og en personlig tragedie der inne. I løpet av våren nærmer de to kvinnene seg hverandre. Et uventet og uvanlig vennskap vokser frem - et vennskap som kommer til å forandre de to kvinnenes liv. La meg synge deg stille sanger er en vakker bok som gjør et sterkt inntrykk på sine lesere. Boken er oversatt til en rekke språk, og er på kort tid blitt en internasjonal bestselger. Oversatt av Bente Klinge. Sagt om boken: "Kanskje den vakreste boken jeg har lest. Noen gang." (Norra Västerbotten) "En bok å elske!" (Dagens Nyheter) "Dette er den mestselgende debutromanen i New Zealands historia og den er skrevet av en svensk forfatter. Derfor var det med stor nysgjerrighet jeg begynte å lese. Jeg sluttet ikke før etter midnatt, så oppslukt ble jeg." (Aftonbladet) "Jeg tror Linda Olssons roman kommer til å nå et stort publikum. Den er velskrevet, lettlest, underholdende, trist og fengslende." (Göteborgs-Posten) Linda Olsson (f. 1948) vokste opp i Stockholm der hun studerte jus. Hun flyttet fra Sverige i 1986 og bodde blant annet i England, Kenya, Singapore og Japan. Hun arbeidet for det meste i bank og finans. I 1990 slo hun og familien seg ned i Auckland i New Zealand der hun nå bor. La meg synge deg stille sanger utkom i 2005 og er oversatt til en lang rekke språk. I England og USA heter denne romanen Astrid & Veronika. Hun har skrevet noveller og artikler om reiseliv. Hennes andre roman, Taushetens konsekvenser, ble utgitt i Norge sommeren 2009, og gikk rett inn på de norske bestselgerlistene.

Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex3Tilgjengelig Lindesnes folkebibliotek - HovedbiblioteketRomaner